Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2012. Január 25. 15:18, szerda | Helyi sport
Forrás: www.tatabanya.hu

Futsal siker Kaposváron

Futsal siker Kaposváron

Schmidt Csaba , Dr. Kancz Csaba és Pleier Tamás a Városházán találkozott a kaposvári országos diákolimpián sikeresen szereplő Óvárosi Középiskola és Szakiskola futsal-csapatának tagjaival.

Az ezüstérmes csapat mindegyikőjüktől egy-egy Kiprich József, Vincze István, Szabó György, Csapó Károly és Kiss Imre kézjegyével ellátott labdát kapott. Az önkormányzati vezetők, akik lehetőségeik szerint támogatták a csapat szereplését, gratuláltak a játékosoknak és edzőiknek az elért eredményhez, amellyel tovább öregbítették a tatabányai labdarúgás hírnevét. Az Országos Diákolimpia futsal (terem-labdarúgás) 5-6. korosztályos döntőjét 2012. január 13-15 között rendezték meg Kaposvárott. Komárom-Esztergom megyét a 19 megyei bajnok, illetve a budapesti legjobb csapat közötti részvétel jogát a megyei tornákon az Óvárosi Középiskola és Szakiskola csapata vívta ki. Az országos tornán négy ötös csoportba osztották a csapatokat. Az óvárosiak Szentgotthárddal, Péccsel, Sopronnal és Pakssal került egy négyesbe, ahonnan pontegyenlőséggel, második helyen jutottak tovább. A keresztjátszásban Vácot, majd Baját is hétméteresekkel verte meg a csapat, ezután a döntőben egy góllal kikapott a Kazincbarcikától. Nagy öröm a második hely mellett, hogy a torna legjobb kapusa a tatabányai Farkasdi Bertalan lett, aki kiváló teljesítménnyel sokat tett a sikerért. A csapat két edzője Kasza Gábor és Szurcsik Gyöngyvér testnevelő volt. Dr. Kancz Csaba a találkozón kezdeményezte, hogy a városi kispályás labdarúgó bajnokság nyitómérkőzését, bemutató jelleggel az Óvárosi Középiskola és Szakiskola és a Duna FC Tatabánya NB II-es csapata vívja a Jubileum Parkban.
A képen a névsor:
Álló sor balról jobbra: Karczagi Gergely, Fábián Richárd, Szabó Dávid, Kiss Márk, Farkasdi Bertalan, Kasza Gábor edző
Guggoló sor balról jobbra: Váradi Alex, Méhész Bence, Szalai Dávid, Bandi Barnabás, Wágner Dávid

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: