Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. Szeptember 13. 07:33, szerda | Bulvár
Forrás: RLM

Bódi Gusztiék vendégül látták Mr. President-et

Bódi Gusztiék vendégül látták Mr. President-et

A szerencsésebbek már hallhatták a Velence Korzón Mr. President legújabb Copacabana című dalát, most azonban televízióban is debütál. Most csütörtökön a Sláger TV műsorának vendége lesz az énekes, művésznevén LayZee.

A forgatási szünetben izgalmas sztorikat is megosztott a Snóbli műsorvezető-párosával, Bódi Gusztival és Bódi Margóval. Többek között azt is elmesélte, hogy neki bizony a párja a főnöke. Otthon és a munkában is.

Mr. President eredeti formációja 1991-ben alakult. Azóta rengeteg változáson ment keresztül a zenekar. Az első távozó 1996 környékén a szőke hajú énekesnő T-Seven volt, ami mélyen érintette a csapat oszlopos tagját, Delroy Renallst, akit sokan csak Mr. Presidentként ismerünk. Innentől kezdve folyamatosan cserélődtek a tagok addig a pontig, amíg Delroy ezt megelégelte, és úgy döntött, szólókarrierjére koncentrál, LayZee projekt néven. Ennek eredményeképpen született meg a Copacabana, azonban érdekesség, hogy ezt a dalt még a Mr. President-es időkben írta.

„Körülbelül 10 éve írtam a számot néhány barátommal, amikor elhatároztam, hogy elkezdem a LayZee projektet. Megírtam, aztán a polcra raktuk, hogy ez túl Mr. President-es és el is felejtkeztünk róla. Később az új produceremnek odaadtam a demót, ami egyáltalán nem tetszett neki. Kitaláltunk egy teljesen új számot, de volt benne valami, ami mégiscsak a Copacabana-ra emlékeztetett, úgyhogy elkezdtem énekelni. Imádta. Meggyőzött, hogy ez legyen az első szám az új albumon” – kezdte az énekes, aki azt is elmondta, úgy tapasztalja, a retro zene még manapság is divatos.



„Foglalt vagyok egész jövő nyárra már most, meg sem tudom számolni, hány show-ra. Voltak olyan turnék, amiket már le is kellett mondanom. Fellépések Norvégiában, Dániában, Svédországban, Finnországban, Németországban és még sorolhatnám. Magyarországról is sok megkeresés érkezik. Lassan, de biztosan egy 80-as évek retro láz söpör végig éppen Európán” – folytatta Delroy, aki aSnóbli című műsor forgatási szünetében azt is elárulta Bódi Gusztinak és Margónak, hogy náluk otthon bizony a párja a főnök.

„Elmeséltem, lehet, hogy én vagyok Mr. Pesident, de nálunk valójában a párom a főnök: ez otthon és a munkában is így van, ugyanis ő a producerem. Ha ő hív fel valakit telefonon, akkor érdekes módon sosincs kifogás, valahogy mindig megoldódnak a dolgok. Neki senki sem mond nemet” – tette hozzá nevetve az énekes.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára