Városlista
2024. május 11, szombat - Ferenc

Blog | Kiakadtunk!

2012. Augusztus 21. 19:41, kedd

Szomorú, magányos szemét keresi rendetlen gazdáját!

Szomorú, magányos szemét keresi rendetlen gazdáját!

Valaki óriási sztárnak hiszi magát, hogy azt hiszi, hogy mindenki kíváncsi a szemetére. Szerintem mindenki nevében szólhatok: Köszönjük kedves Idegen, nyugodtan a kukába is dobhattad volna.

Nem vagyok túl óriási termetű egyén, ebből adódóan nem vagyok túl erőember sem, de arra még én is képes vagyok, hogy a gigászi méretű, több tonnás szemeteszsákokat felemeljem és behajítsam a kukába.

Jó enyhe túlzás volt, de akkor is. Én azt elhiszem, hogy az öreg néniknek és bácsiknak már nehezebben megy a mutatvány, és talán ők is leteszik a kuka mellé a zsákot, de nem szaggatják szét, és nem túrják össze, hogy az ember egy szemétdombon érezze magát.

Persze, én is iszonyodom attól, hogy ezekhez a mocskos kukákhoz kelljen érnem, meg persze, velem is előfordult már, hogy kiszakadt, de mégsem hagytam ott.

Legyünk már egy kicsit igényesek a környezetünkre emberek! A kuka is a környezethez tartozik.

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2012. Szeptember 10. 09:19, hétfő | Kiakadtunk!

Szépséges természet

Milyen illat van az erdőben?

2012. Július 29. 10:11, vasárnap | Kiakadtunk!

Autómosó

Éjjel dörgés-villámlás, szakadó eső. Nem túlságosan meglepő nyáron, de a csatornák nem készültek fel eléggé erre a pillanatra.

2012. Július 25. 16:44, szerda | Kiakadtunk!

Nyilvános WC...

Most már nem csak Brüsszel rendelkezik Pisilő Kisfiúval. A tatabányai \\\"Manneken Pis\\a héten bukkant fel a buszvégállomáson.